Larsen Puzzle - Mapa Evropy + vlajky - 70 dílků

Vzdělávací puzzle s mapou uprostřed rozšiřuje dětem zeměpisné znalosti a učí rozeznávat vlajky a hlavní města 46 zemí Evropy. Uprostřed deskového puzzle je politická mapa v samostatném rámečku s 24 dílky, okolo je třeba k jednotlivým státům…

EAN: 7023850231014
Kód 1: KL1LAR
Kód 2: KL1LAR
135 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Vzdělávací puzzle s mapou uprostřed rozšiřuje dětem zeměpisné znalosti a učí rozeznávat vlajky a hlavní města 46 zemí Evropy. Uprostřed deskového puzzle je politická mapa v samostatném rámečku s 24 dílky, okolo je třeba k jednotlivým státům doplnit správný dílek s příslušnou vlajkou s názvem hlavního města. Každý dílek má jiný tvar a celé puzzle lze složit, jen když jsou všechny dílky umístěny správně. Texty zobrazené na puzzle jsou v češtině.

Rozměry složeného puzzle: 36,5 x 28,5 cm

Puzzle LARSEN má pevný okraj, aby bylo pro děti skládání jednodušší, a zespodu jsou otvory pro snadné vyjmutí dílků. Díky deskovému provedení se puzzle LARSEN dobře skladuje. Obrázky jsou graficky velmi poutavé, každý dílek je rozdílný a originální, čímž vybízí děti skládat jednotlivé motivy znovu a znovu.

Norský výrobce LARSEN s dlouholetou tradicí (první puzzle uvedl již v r. 1953) se specializuje především na výrobu dětských vzdělávacích deskových puzzle. S tímto úzkým zaměřením se stal špičkou ve svém oboru, výrobky vyrábí až v 18 různých jazycích včetně češtiny. LARSEN má ve své nabídce více než 300 deskových puzzle a vyváží do více než 30 zemí světa.

 

Balení: 1 ks
Počet dílků: 40 - 99 dílků
Věk: Od 3 let
Načítám