Vilac Puzzle - Mona Lisa - 1000 dílků

Ve spolupráci s muzeem umění Louvre přináší Vilac sérii skládaček nejvýznamnějších děl. Můžete jejich prostřednictvím relaxovat, rozvíjet schopnost soustředění i trpělivost svých dětí a přitom poznávat nejslavnější obrazy historie.
50% sleva na tento produkt s kódem JARNIVYPRODEJ

Zadej slevový kód JARNIVYPRODEJ v košíku do pole "Mám slevový kód" a sleva je tvoje!

EAN: 3048700095008
Kód 1: V9500
536 Kč cena s DPH
268 Kč s kódem JARNIVYPRODEJ
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Ve spolupráci s muzeem umění Louvre přináší Vilac sérii skládaček nejvýznamnějších děl. Můžete jejich prostřednictvím relaxovat, rozvíjet schopnost soustředění i trpělivost svých dětí a přitom poznávat nejslavnější obrazy historie. Mona Lisa je jedním z mála děl, které je s jistotou připisováno Leonardovi da Vinci. Pochází z počátku 16. století, přesný čas jeho vzniku však není znám. Jedná se o olejomalbu na topolovém dřevě, která využívá techniky známé jako „sfumato“, velmi jemného vrstvení barev, díky kterému malba vyniká nepřesnými obrysy. Tajemnost obrazu podtrhuje úsměv a pohled modelky neznámé identity, který narušuje zvyklosti doby svého vzniku. Dílo se pro tyto skutečnosti stalo ikonou s kultovním významem. 

Hlavní vlastnosti:

  • 1000 precizně vyřezaných dílků

  • Prémiový potisk

Výrobce Vilac se může pyšnit úzkou spoluprací s francouzskou agenturou ADEME. Takto označené hračky jsou vyráběny s ohledy k životnímu prostředí, ekologicky, udržitelně a s využitím obnovitelných zdrojů.

Parametry: 

  • Počet dílků: 1000

  • Rozměry složeného obrázku: 50 x 70 cm

  • Materiál: karton

Již více než 100 let plní společnost VILAC dětem sny. Francouzská značka VILAC jako vlajková loď francouzského průmyslu pro výrobu dřevěných hraček sídlí hluboko v srdci pohoří Jura, obklopena horami, jezery a lesy. VILAC vyrábí od roku 1911 dřevěné hračky ruku v ruce s tradiční výrobou, moderními trendy, přizpůsobivou ekonomií a důrazem na ekologii. Hračky jsou vyráběny ze dřeva pocházejícího z udržitelně obhospodařovaných lesů, respektujících biologickou rozmanitost a s velkým důrazem na technologie šetrné k životnímu prostředí. Pro dodávku dřeva upřednostňuje VILAC krátké trasy. Používá místní dřeviny a dbá na to, aby byl za každý pokácený strom vysazen nový. Protože dnes již nemůžeme ignorovat výzvy ekologických problémů, VILAC se zavázal k obraně naší planety. Řeka se přeci skládá z mnoha malých kapek. Proto VILAC pokračuje ve svých činnostech šetrných k životnímu prostředí.

Dřevěné hračky Vilac vzbuzují vášeň i o 50 let později, když jako dospělí náhodou najdete v podkroví hračky, které jste jako děti milovali. Vilac již 100 let propojuje děti s hračkami, které si oblíbí a váží si jich. A proč je děti tak milují? To zůstává tajemstvím firmy Vilac.

Balení: 1 ks
Motivy: Obrazy
Počet dílků: 1000 dílků
Rozměry: 50 x 70 (cm)
Věk: Od 10 let
Načítám