Puzzlika Puzzle - Profese 2 - naučné puzzle - 21 dílků

Puzzle Profese 2 je edukativní hra, obsahující 21 pevných dílků, ze kterých při správném přiřazení a poskládání vzniknou tři velké samostatné kulaté obrázky následujících profesí: hasič, kuchař a kadeřnice.
EAN: 4823056513524
Kód 1: 2-13524
299 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Puzzle Profese 2 je edukativní hra, obsahující 21 pevných dílků, ze kterých při správném přiřazení a poskládání vzniknou tři velké samostatné kulaté obrázky následujících profesí: hasič, kuchař a kadeřnice. Naučné puzzle je skvělá hra pro malé děti, která u nich rozvíjí logické myšlení, představivost, kreativitu, jemnou motoriku a různé poznávací znalosti. 

  • Nevhodné pro děti do 2 let

  • Vyrobeno v Evropě

Puzzlika je novější značka dětských naučných a obrázkových puzzlů s moderním kreativním designem, která přináší pro malé děti aktivní učení formou zábavné hry. Naučné puzzle je skvělá hra, která u dětí rozvíjí logické myšlení, představivost, kreativitu, jemnou motoriku a různé poznávací znalosti. Puzzle jsou vyrobeny z velice pevného vícevrstvého kartonu s lesklým povrchem, což umožňuje i jejich otření vlhkým hadříkem, v případě znečistění. Karton byl vyroben z kvalitního, ekologicky pěstovaného dřeva, z oblasti Karpat, s velmi precizním opracováním. Všechny výrobky této značky mají německý certifikát TÜV a jsou vyrobeny dle evropské normy pro bezpečnost hraček EN 71. Výrobky jsou většinou certifikovány pro děti od 24 měsíců. Výrobky této značky zaujmou zákazníky i díky krásnému dárkovému balení. U kartonových výrobků je navíc součástí balení i jeden samotný zavěšený puzzle dílek. Značka Puzzlika je jednou ze tří značek, které vyrábí firma Levenya, jež má sídlo v oblasti Ivano-Frankivsk region na Ukrajině a působí na trhu již téměř 20 let. Jedná se o rodinnou firmu, která v dnešní době spolupracuje s designery z celého světa a vyrábí tak hračky zajímavé pro děti z různých zemí a kultur, protože se snaží přemýšlet o každém detailu u každé hračky.

Balení: 1 ks
Motiv: Ostatní
Počet dílků: 10 - 39 dílků
Věk: Od 2 let
Načítám